Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen kuruluşlabilmektedir. Dünyaardan meydana getirilen merdivenler daha az maliyeti ve vaziyet kaybının daha azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Lakırtı konusu güç zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı başta edinmek üzere kullanım amacına ve kullanan eş sayısına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu alışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın kapılarının üretim amacı insan sağlığını yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 ekipman hareketsiz kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması ciddi nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

1 mm yahut daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok henüz güzel ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil hediyeı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yangın Bapsı aldatmaırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim canipımızdan üretilen baplar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

We offer solutions to your fire door requests in the Yangın Çıkış Kapısı color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Gereç: Yangın baplarında ekseri çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Yangın bapları, yangın eminği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları karşı temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile alakalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page